CerapurSolar
CerapurSolar

CerapurSolar

D'un coup d'œil
  • Le complément de chauffage le plus simple de Bosch
  • Avec vanne de mélange pour eau préchauffée
  • Vase d’expansion 12 litres
  • Puissance cc de 40,8 kW et puissance EC de 40,0 kW

De slimme zonne-oplossing Als u de gratis energie van de zon wil gebruikenvoor zowel uw verwarming als warm water is het CerapurSolar systeem ideaal. Het systeem bestaat uit de CerapurSolar condensatieketel en een buffervat van 400 liter (BIS 400 R C). Aangezien het volledige Solarstation in het buffervat geïntegreerd wordt, is dit een bijzonder plaatsbesparende en installatievriendelijke warmte-oplossing.

Intelligente technologie zorgt voor een zuinige oplossing De zuinigheid van de CerapurSolar zit hem in de intelligente hydraulica, ideaal op elkaar afgestemde componenten en de afwezigheid van warmwateropslag opgewarmd door fossiele energie. Het buffervat wordt uitsluitend door hernieuwbare energie opgewarmd, er is dus geen stand-by volume dat door de condensatieketel voortdurend op temperatuur moet worden gehouden.

L’étiquette énergie indiquée appartient à l’appareil présenté et n’est peut-être pas valable pour les autres appareils de la même gamme.

Entreprise spécialisée à proximité de chez vous

Vous recherchez un installateur près de chez vous ? La recherche d'installateur très pratique vous permettra d'en trouver un rapidement.