Bosch HomeComEasy app

Bosch HomeCom Easy App

Kontrolli i klimës dhe uji i nxehtë me një shikim, nëpërmjet celularit tuaj

Të gjitha pajisjet tuaja në një aplikacion

Bosch HomeCom easy
Bosch HomeCom Easy αρχική οθόνη
Përdorim i thjeshtë dhe intuitiv

Me HomeCom Easy App ju mund të kontrolloni pajisjet tuaja të ngrohjes dhe kondicionerët tuaj nga celulari juaj! Kontrolli i klimës nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë!

Bosch HomeCom Easy χρονοπρόγραμμα
Programi kohor – ngrohje dhe ujë i ngrohtë për t'iu përshtatur nevojave tuaja të përditshme

Këtu mund të specifikoni se kur dhomat duhet të ngrohen në cilën temperaturë çdo ditë.

Bosch HomeCom Easy ειδοποιήσεις
Njoftimet – qëndroni gjithmonë të përditësuar me shfaqjen e statusit

Këtu shfaqen zgjidhjet e mundshme në rast të një defekti.

Bosch HomeCom Easy

Shkarkoni aplikacionin HomeCom Easy sot nga Apple Store ose Google Play Store

Pajisjet Bosch që mund t'i kontrolloni me aplikacionin Bosch HomeCom Easy.

FAQ (Pyetjet e bëra më shpesh)

Përgjigjet për pyetjet më të shpeshta

Instalimi dhe identifikimi

Aplikacioni disponohet nga App Store dhe Google Play Store.

Ne mbështesim iOS11 ose sisteme më të reja dhe Android 6.0 ose sisteme më të reja.

Aplikacioni është i optimizuar për përdorim në një smartphone, por mund të instalohet edhe në një tabletë.


Ne duhet të dimë se ju jeni i autorizuar të kontrolloni pajisjen tuaj për t'ju mbrojtur. Llogaritë e përdoruesve sigurojnë që vetëm përdoruesit e autorizuar mund të kenë qasje dhe kontrollojnë pajisjet tuaja.

Sigurisht. Kushdo që dëshiron të hyjë në sistem duhet të shkarkojë aplikacionin, të krijojë një llogari në Bosch dhe të shtojë pajisjet në aplikacion

Ne përpunojmë vetëm informacionin që kërkojmë në të vërtetë për t'ju mundësuar qasjen në pajisjet tuaja nga distanca. Për më shumë informacion, referojuni "Informacionit" në aplikacion ose shkoni në internet për të lexuar Politikën tonë të Privatësisë.

Opsioni juaj i vetëm është të rivendosni cilësimet e fabrikës. Kur rivendosni në cilësimet e fabrikës, të gjitha informacionet e ruajtura në portë fshihen dhe të gjithë përdoruesit e lidhur me një portë hiqen. Për ta bërë këtë, zgjidhni "Devices" -> Zgjidhni një pajisje -> Klikoni në "Rivendos to Factory settings" dhe ndiqni udhëzimet në aplikacion.


Distributor ne Shqiperi

Hidrosanitare Sinani

Dita

E Hënë në të Shtunë 8:00-17:00
E Dielë 8:00-12:00

+355 67 60 55 483

faqe interneti

Adresë Autostrada Tiranë - Durrës Km 26, Durres, Albania

info@sinani.al