Da li je potrebna pomoć?

Bosch HomeCom Easy aпликација

Управувајте со производите на Bosch за греење и ладење преку апликација

Сите ваши уреди во една апликација

Едноставна и интуитивна контрола, дури и од голема далечина

Со апликацијата HomeCom Easy за котли за греење, топлински пумпи и клима уреди на Bosch, управувањето со температурата во вашиот дом, никогаш не било полесно!

Максимална удобност во секој момент

Поставете го саканиот режим или изберете временска програма за максимална удобност во кој било момент.

Известувања– со помош на екранот за статус, ќе бидете во тек со новите информации

Овде се прикажани решенија во случај на евентуален проблем.

Преземете ја апликацијата HomeCom Easy

Преглед на компатибилни производи

Подолу ќе пронајдете список на производи коишто можете да ги контролирате со помош на апликацијата Bosch HomeCom Easy. За поврзување е потребен пристапен модул (дополнителна опрема).

Klimatizacija
Klimatizacija
Klimatizacija
Klimatizacija
Toplotne pumpe vazduh/voda
Toplotne pumpe vazduh/voda

Одговори на најчести прашања

Инсталирање и најавување

Каде можам да ја преземам апликацијата?
Кои мобилни и оперативни системи се поддржани?
Дали можам да ја користам апликацијата и на таблет?
Зошто морам да се најавам и создадам сметка на Bosch?
Што се случува со моите лични податоци?
Дали други членови на моето семејство можат да имаат пристап на истиот систем?
Се вселив неодамна. Како можам да го спречам пристапот на досегашните станари?