Da li je potrebna pomoć?

Bosch HomeCom Easy App

Kontrolli i klimës dhe uji i nxehtë me një shikim, nëpërmjet celularit tuaj

Të gjitha pajisjet tuaja në një aplikacion

Përdorim i thjeshtë dhe intuitiv

Me HomeCom Easy App ju mund të kontrolloni pajisjet tuaja të ngrohjes dhe kondicionerët tuaj nga celulari juaj! Kontrolli i klimës nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë!

Programi kohor – ngrohje dhe ujë i ngrohtë për t'iu përshtatur nevojave tuaja të përditshme

Këtu mund të specifikoni se kur dhomat duhet të ngrohen në cilën temperaturë çdo ditë.

Njoftimet – qëndroni gjithmonë të përditësuar me shfaqjen e statusit

Këtu shfaqen zgjidhjet e mundshme në rast të një defekti.

Bosch HomeCom Easy App

Shkarkoni aplikacionin HomeCom Easy sot nga Apple Store ose Google Play Store

Pajisjet Bosch që mund t'i kontrolloni me aplikacionin Bosch HomeCom Easy.

Klimatizacija
Klimatizacija
Klimatizacija
Klimatizacija
Toplotne pumpe vazduh/voda
Toplotne pumpe vazduh/voda

FAQ (Pyetjet e bëra më shpesh)

Instalimi dhe identifikimi

Ku mund ta shkarkoj aplikacionin
Cilat sisteme të funksionimit celular mbështeten
A mund ta përdor aplikacionin edhe në tablet?
Pse më duhet të identifikohem dhe të krijoj një llogari në Bosch?
Çfarë ndodh me të dhënat e mia personale
Pse më duhet të identifikohem dhe të krijoj një llogari në Bosch?
Sapo u transferova. Si mund t'i ndaloj ish-qiramarrësit të hyjnë në portën time?