2017 Haberleri

TESİDER, Bosch Termoteknik Sponsorluğunda Birinci Yılını Kutladı

Sektörü destekleyici aktivitelerine hız kesmeden devam eden Bosch Termoteknik, Tesisat Teknolojileri Eğitim ve Araştırma Derneği TESİDER’in birinci yılını kutladığı organizasyona sponsor oldu.

Isıtma soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden ve yoğuşmalı kombinin Pazar lideri* olan Bosch Termoteknik, sektörü destekleyici aktivitelerine de hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 22 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen Tesisat Teknolojileri Eğitim ve Araştırma Derneği TESİDER’in organize ettiği ve Bosch Termoteknik’in sponsor firma olarak desteklediği birinci yıl kutlama etkinliğine sektörün duayen isimleri ve temsilcileri ile sektör firmalarının yetkilileri katıldı.

Organizasyonda katılımcılara, derneğin bir yıl boyunca yapmış olduğu faaliyetleri ve katma değer projeleri hakkında dernek başkanı Yücel Yorulmaz tarafından bilgi aktarıldı. Organizasyonun sponsor firması ve her platformda TESİDER’i destekleyen firma olarak Bosch Termoteknik’e de katkılarından dolayı dernek başkanı tarafından plaket takdim edildi. Bosch Termoteknik olarak plaketi Türkiye ve Orta Doğu Pazarlama Direktörü Ali Aktaş alırken “TESİDER sektörümüz için önemli derneklerimiz arasındadır. Bizler de sektörün öncü firması olarak sektöre katma değer yaratan, tesisat sektöründe hizmet kalitesinin ulusal ve uluslararası standartlara ulaşabilmesi için gerekli eğitim, araştırma ve danışma faaliyetlerine katkı sağlayan dernek ve kurumları her zaman desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca organizasyon sırasında sektörün duayenlerine de katkılarından dolayı ödülleri takdim edildi.

* İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2017 yılında Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan raporuna göre

07.12.2017

Bosch'un yeni kombisi Condens 7000i W modeli Reddot tasarım ödülü kazandı!
Yoğuşmalı kombinin Lideri* Bosch Termoteknoloji’den yeni nesil kablosuz oda kumandaları!
Bosch Termoteknik İklimlendirme Sektörünün Gelecekteki Meslektaşlarıyla Buluştu
Yoğuşmalı Kombinin Pazar Lideri* Bosch Termoteknik'in Yeni Yoğuşmalı Kombisi İlk Kez INGAS 2017 Fuarında Sergilenecek
Yepyeni tasarımıyla Bosch Condens 7000i W hem şık, hem akıllı
Bosch Termoteknik, Türkiye’nin En İyi Kombi Ustasını Seçti !
Bosch Termoteknik'e ISO 10002 sertifikası
Bosch Termoteknik en iyi kombi ustasını arıyor!
Bosch Termoteknik Manisa Fabrikasına Gaz Şirketlerinden Ziyaret
Manisa’dan 41 ülkeye ihracat yapan Bosch Termoteknik’e bir ödül daha
Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombide yine pazar lideri!
Başkentgaz’dan Bosch Termoteknik Manisa Fabrikasına Ziyaret
Bosch Termoteknik Ailesi iftar yemeğinde buluştu
Bosch Termoteknik, geleneksel Yetkili Servis Toplantısını, Türkiye genelindeki servis yetkililerinin katılımıyla İzmir ve Manisa’da gerçekleştirdi.
Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!
Bosch Termoteknik Akademi Bahçeşehir Üniversitesi Öğrencilerine HVAC Sistemleri dersi vermeye devam ediyor.
Yoğuşma teknolojisinin mucidi Bosch Termoteknik, yoğuşma teknolojisi hakkında merak edilen soruları yanıtlıyor...
Bosch Termoteknik, 3. İç Tesisat Buluşması’nda uzmanlarla buluştu!